Scandinavian Choppers - A brand you can trust

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

T:mi Scandinavian Choppers (Y-tunnus: 1701791-7)
Illinsaarenkuja 5
91100 II

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Niko Lassila
040 717 7807
info@choppers.fi

Rekisterin nimi

Scandinavian Choppers asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Scandinavian Choppersin asiakkaaksi tai ostanut Scandinavian Choppersista tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Scandinavian Choppersin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Käyttäjän tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjän tietoja luovuteta tai muutoin käytetä suoramarkkinointia varten.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Scandinavian Choppersin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Scandinavian Choppersin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Scandinavian Choppersin salasanasuojatulla palvelimella.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Scandinavian Choppersin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Kuukauden tuote

Kuukauden tuote

Troops