Scandinavian Choppers - A brand you can trust

Polttoaineensyöttö » Ruiskunsäätö » Techlusion TFI - ruiskun säätöyksikkö Sportster 2007-10

Techlusion TFI - ruiskun säätöyksikkö Sportster 2007-10

Techlusion TFI - ruiskun säätöyksikkö Sportster 2007-10

355,00 €

Säätöyksikön toiminta poikkeaa markkinoilla olevista yksiköistä siinä, että se muuttaa suoraan suihkutussuuttimen ohjaussignaalia eikä puutu alkuperäiseen moottorinohjaukseen. Tämän takia se sopii myös lähes kaikkiin sähköisillä suihkutussuuttimilla varustettuihin moottoripyöriin.

TFi pidentää suuttimen aukioloaikaa, eikä huijaa moottorin antureita. Tämä parantaa tehtävän säädön luotettavuutta, eikä rajoita pyörän oman moottorinohjausyksikön korjausmahdollisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi ilmanpaineen ja ulkolämpötilan vaihtelut. Yksikkö on helppo asentaa eli Plug and Play.

Yksiköllä pystyy muuttamaan neljää eri toimintoa. Ensimmäinen vaikuttaa tyhjäkäynti - ja pintakaasuseokseen. Toinen on keskialueen säätämiseen, jolla vaikutetaan kaasuun vastaavuuteen osakuormalla ja keskikierroksilla. Kolmannella vaikutetaan täyden kaasun ja korkeiden kierrosten toimintaan samalla tavalla kuin pääsuutin. Neljäs vaikuttaa kierroslukuun, jolloin ohjausyksikkö muuttaa toimintansa osakuormalta ja täyskuorma-aluelle. Tuotetta on saatavana kahta eri mallia:

  • TFI-1251ST - Standard
  • TFI-1251HPST - High Compression

Saatavuus: 2-3 viikkoa

Malli*

*Pakollinen tieto

Kuukauden tuote

Kuukauden tuote

Troops